dag: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

Vakantie 2016 - dag 12

Donderdag, 21 juli
Dagje Tuttlingen.

Nadat ik gisteravond aangekomen was in Tuttlingen en toch wel honger had en nadat ik alle plichtplegingen had voltooid ben ik nog maar even ergens gaan eten.
Na het eten weer terug naar het hotel om daar vervolgens tot de conclusie komen dat ik wel heel erg moe ben.
Ik wil nog even tv kijken maar ik krijg dat ding niet aan. De zoon van de eigenaar heeft het mij vanavond wel voorgedaan hoe die aan moet maar het lukt niet. Dan niet. Ik ga wel slapen.
Morgenvroeg zien we verder.
Het is nu donderdagmiddag.
Vanmorgen heerlijk ontbijt gehad.
Eind gewandeld en tot de ontdekking gekomen dat het voelt alsof mijn lichaam een grote blauwe plek is. Vooral in de schouders en de knieën voelt het niet lekker. Dus maar even rustig aan vandaag.


Ik besluit om maar eens even langs de Donau te lopen en te kijken waar ik zaterdag langs moet wanneer ik naar Sulz am  Neckar ga. Nou dat is niet zo moeilijk, het staat duidelijk aangegeven met bordjes, kan niet missen.
Na een poosje wordt het wel erger donker en grijs in de lucht, in de verte onweert het. Ik denk dat ik maar eens richting hotel loop en wat aan de administratie en het dagboek ga doen. Moet tenslotte een dag inhalen. Heb gisteravond niet geschreven. Ben ik goed en wel binnen begint het me daar toch te regenen,jonge,jonge, ben ik even blij dat dit mij gisteren niet is overkomen. Het duurt trouwens maar kort, na een kwartiertje schijnt de zon weer als ooit tevoren..